Мова сайту:

Останні вихідні червня порадують цікавими подіями

24 червня 2016
Перший місяць літа добігає кінця, а культурні й цікаві заходи лише набирають обертів. Протягом трьох днів можна відвідати безліч концертів, дискотек, виставок та просто насолодитись останніми новинками кіно.

У Пущі-Водиці, протягом вихідних, містяни та гості милуватимуться фестивалем дерев’яної скульптури. Присутні спостерігатимуть за роботою різблення по дереву. Всі роботи, створені під час фестивалю, встановлять у парку. А у неділю відбуватимуться мистецькі майстер–класи.


У столиці стартує концерт Summer Jazz Love Songs. 3 24 червня, киян кличуть насолодитися найвідомішими піснями про кохання у джазовій обробці. Виступаттимуть: Руслан Єгоров, якого називають золотим вокалом українського джазу, Дмитро Александров, більш відомий як Бобін, лідер колективу "Схід-Side", а також інші достойні імена джазової сцени. Початок о 20:00 у будинку кіно, вул. Саксаганського 6. Вартість 200 – 550 грн.


Однією з найбільш очікуваних подій літа стане фестиваль фарб Холі - традиційне щорічне свято Індії. Захід передбачає масові гуляння, купання у натуральних різнокольорових фарбах із трав та обливання водою. Фестиваль пройде в столиці вже в четвертий раз. Початок о 14:00, 25 червня, на Льодовому стадіоні, пр-т Академіка Глушкова, 9. Вартість квитка від 320 грн.



На Трухановому острові, 26 червня, з 12:00 до 22:00, пройде серія вечірок D I S C O T H E Q U E. Організатори пропонують киянам спробувати новий формат заходу – денний. Танцювальний марафон триватиме під музику в стилі диско та хаус. Вхід безкоштовний.


25, 26, 27, 28 червня відбудеться святкування Дня Молоді за участю біль ніж 40 українських діджеїв у самому центрі столиці! Свято музики у європейському форматі, що розпочнеться на День Молоді та закінчиться святкуванням Дня Конституції. На території Галерея Лавра в виступлять більш ніж 40 українських діджеїв та три легендарних європейських хедлайнера, учасники проектів Telepopmusik, Kraftwerk, BomFunk Mc's. Вхід вільний.


25-26 червня в Києві пройде кінофестиваль "Відкрита ніч. Дубль 19". Захід відкриє нові українські імена у галузі кінематографу. Уже 19-й рік поспіль кіномани зберуться наприкінці червня на майданчику "Арт-причал"і, щоб ознайомитися з останніми новинками кіноіндустрії. Паралельні покази і трансляції фільмів пройдуть більше, ніж на 60-ти майданчиках України та світу. На фестивалі покажуть 33 українські короткометражні ігрові, документальні та анімаційні стрічки тривалістю до 20 хвилин. 


25 червня також стартує «Країна розваг» на ВДНГ. Присутні мають змогу взяти участь у майстер–класах з різних напрямків йоги, медитації, творчі майстерні, масажів, аюрведа, а також лекції та семінари на теми здорового способу життя. А також навчитись правильного харчування, відвідати чайні церемонії, маркет продукції для йогів, конкурси та розіграші подарунків і великий музичний концерт. Вхід безкоштовний. 


У Дніпрі стартує фестиваль Studrespublica на Монастирському острові. Протягом 25-26 червня, відбудеться боротьба за звання найкращого ВНЗ регіону, лекції та класи, виступи молодих діджеїв та розваги на природі. Вхід безкоштовний. 


А у Івано-Франківську 24 червня, о 19:00 стартує вечір мафії. У Stantsiya, що на вул. Незалежності, 4. Девіз заходу: розгадай хто є хто і виживи! Вартість 20 грн.


А любителі спорту зможуть взяти участь у велопробігу «Прикарпаття збирає друзів». Всеукраїнський турнір відбудеться до Дня Конституції. Маршрут наступний: м.Івано-Франківськ - Богородчани (короткий відпочинок та зустріч велосипедистів з інших населених пунктів) - ст.Богородчани - с.Саджава - с.Глибоке - с.Хмелівка - урочище Рубень - с.Росільна - с.Підгір’я - Богородчани. Місце проведення: Вічевий майдан. Початок о 09:00.









Усі матеріали розділу «Художні новини»