Мова сайту:

Архітектурний проект новорічного ярмарку

16 вересня 2015


Друзі, представляємо Вашій увазі архітектурний проект "Нового року між двома дзвіницями", над яким понад двох місяців працювали київські архітектори та команда проекту "Folk Ukraine".  Станом на сьогодні, за результатами проведеного конкурсу, ми обрали найцікавіших, цілісні і збалансовані архітектурні рішення, які найбільш повно відповідали технічному завданню проекту. Крім того, ми намагалися максимально врахувати усі побажання,  якими охоче з нами ділилися учасники та відвідувачі минулорічного заходу. 

Враховуючи той факт, що цього року наші святкування поширяться ще на дві додаткові локації, а саме Володимирський проїзд та Михайлівську площу, ми прикладаємо максимум зусиль, аби наповнити ці місцини креативними, тематичними локаціями, цікавами фотозонами, арт-об'єктами, затишними місцями для відпочинку у родинному колі або ж веселою дружньою компанією. 

Та попри всі наші старання, нам не обійтися без вашої допомоги. Саме тому у жовтні на офіційному сайті проекту ми запустимо інтерактивну гру, яка надасть можливість у ігровій формі доповнити основний стиль  загального проекту Нового року між двома дзвіницями", обравши друзів Святого Миколая, музичний супровід, смаколики, атракціони та ін. Таким чином, усі бажаючі зможуть долучитися до створення Нового року своєї мрії!

Офіційне відкриття "Нового року між двома дзвіницями" відбудеться 19 грудня 2015 р.


Головна новорічна ялинка та сцена будуть розташовані на Софійській площі



Так виглядатиме оглядовий майданчик навколо пам'ятника Богдану Хмельницькому


Ярмаркові будиночки будуть розділені на різні тематичні сектори




Володимирський проїзд об'єднає кращі столичні ресторани та
сектор сувенірних крамниць


Михайлівська площа стане місцем дитячих розваг 

Наша мета - створити зимову казку в серці столиці, яка надасть святкової
новорічної атмосфери місту і започаткує нові традиції європейського
масштабу!



Усі матеріали розділу «Новини проектів»