Мова сайту:

VI Фестиваль писанок презентує арт-перфоманс "Авторська писанка"

11 лютого 2016

Цієї весни в рамках "VI Всеукраїнського фестивалю писанок" 374 Пасхальних яйця у півтора метри в висоту будуть розписані руками надзвичайно талановитих майстрів художників з усієї України.

Кожен художник  або ж тандем, який стане учасником Великоднього перформансу, отримає від організаторів в безкоштовне користування одну заготовку грунтованого яйця зі склопластику висотою 670 мм і шириною 520 мм, підставку до нього і акрилові фарби. За умовами проекту яйце необхідно буде розписати в традиційному, або в авторському стилі та покрити лаком.

Передати готові макети художникам організатори будуть готові вже наприкінці лютого. Розписані роботи необхідно передати організаторам не пізніше 11 квітня 2016 р.

Хто може стати учасником перформансу? Художники різних напрямків і стилів, ілюстратори, декоратори, дизайнери, майстри розпису яєць, тканин, посуду, майстри петриківського розпису, графічні дизайнери, ювеліри ...

За тиждень до Великодня (а саме з 23-го по 9-е травня) 374 яйця будуть виставлені на Софіївській площі, де також буде створена дуже красива зелена фотозоні, організована ярмарок та фуд-корт та зона дитячих розваг. У перший тиждень травня крім фудкорту, фото-зони і ярмарки, пройде ряд та майстер-класів.

Після презентації 374-х яєць в Києві, вони будуть подорожувати з організаторами за межами України з метою популяризації нашої країни.

За більш детальною інформацією стосовно партнерства та співробітництва, а також з питань отримання яйця-заготовки,  звертайтеся за номером телефону: 
+38-050-910-64-12 – Анастасія. 
Та слідкуйте за новинами у фейсбуці  .


Усі матеріали розділу «Новини проектів»