Мова сайту:

Зимовий вернісаж

10 листопада 2014

19-21 грудня, в рамках відкриття Резиденції Святого Миколая та головної ялинки, на Софіївській площі відбудеться неймовірно яскравий флористичний фестиваль "Зимовий вернісаж".

У нашому новорічному шатрі всі бажаючі зможуть побачити презентацію більше 30 дизайнерських ялинок ручної роботи, взяти участь у майстер-класах по виготовленню різдвяних композицій, букетів, віночків, придбати найкращі подарунки до свята.

Цьогоріч у центрі міста буде надзвичайно цікаве святкування Нового року, позбавлене радянської помпезності та застарілих стереотипів.

Вперше організатором дійства виступить громадська організація - мистецький проект Folk Ukraine, який направлений на відродження національної ідеї та свідомості. Тому свято буде народним, ялинка - стильною, а головними дійовими особами - не Дід Мороз та Снігуронька, а такий близький нам Святий Миколай.

На відвідувачів чекають новорічні ярмарки, виступи відомих виконавців та колективів, ковзанка, конкурси, подарунки та багато іншого.

Попередня схема свята

В рамках цього дійства флористичний проект Flower Show представить власний арт-проект - "Зимовий вернісаж", що об`єднає у собі виставку дизайнерських ялинок ручної роботи, флористичні майстер-класи та ярмарок новорічних подарунків. 

Протягом трьох днів на нашій казково-оформленій локації буде справжнє свято для творчих людей - будемо робити різдвяні віночки, букети та композиції, квіткові аксесуари, іграшки із сіна... А ще будуть конкурси та подаруночки.

Незвичайними будуть і наші ялинки -  ялинки, що надихають, спонукають, зігрівають та зачаровують.

Тож заходьте до нас 19-21 грудня!

Адреса: Київ, вул. Володимирська, 24, Національний заповідник «Софія Київська», з 12.00 до 18.00

Усі матеріали розділу «Новини проектів»