Мова сайту:

Забіг помічників Св. Миколая

11 листопада 2014
Пора новорічних свят – час добра та див.  Заступник гарних справ і всього, що відбувається в цей період -  Святий Миколай Чудотворець, який опікується дітьми. Саме він в ніч з 18 на 19 грудня приносить подарунки великим та маленьким. В цьому році долучившись до «забігу святого Миколая» кожен бажаючий може створити маленьке диво. 

21 грудня на Софійській площі відбудеться благодійний забіг «помічників Святого Миколая».   Частина зібраних коштів буде направлена на допомогу дітям, які втратили годувальника під час військових дій в зоні АТО.

Дистанція для дорослих – 5 кілометрів (маршрут пролягатиме від Софії Київської  через Михайлівську площу по вул.Артема до Львівської площі в два кола) 

Дистанція для дітей – 500 метрів. 

Реєстрація на забіги розпочнеться 20 листопада. Також під час забігу «святого Миколая» буде встановлено рекорд України: наймасовіший забіг у новорічних капелюхах. Окрім того в рамках святкування Дня святого Миколая , 20-21 грудня в Українському домі відбудеться благодійний ярмарок «святого Миколая» з численними майстер-класами, дегустаціями та розіграшами.   

Організатор заходу – «Run Ukraine».

За додатковою інформацією звертайтеся:
Вікторія Веремієнко 
PR&Media coordinator 
моб.тел: + 67 
email:
Усі матеріали розділу «Новини проектів»