Мова сайту:

Мала Резиденція Св. Миколая

5 листопада 2014
Зовсім скоро стартуватиме Всеукраїнський Фестиваль Св. Миколая, у рамках якого відбудеться відкриття Резиденції Св. Миколая, яка буде знаходитись на території Національного заповідника «Софія Київська». Крім того, оргкомітет готує сюрприз для наймолодших. На Софійській площі функціонуватиме Мала Резиденція Св. Миколаядизайн якої розробила компанія Logwood.

Саме тут діти зможуть познайомитись один з одним та поспілкуватись між собою, а також на них чекатимуть активні розваги, пізнавальні уроки та цікаві майстер-класи. Святий Миколай буде частим гостем Малої Резиденції, там він буде мати змогу поспілкуватись з дітками, а вони зможуть поділитися з ним своїми заповітними мріями.

Батьки сміливо зможуть залишати свою малечу в Малій Резиденції Св. Миколая, а самі можуть поблукати Великим новорічним ярмарком на Софійській площі, аби придбати оригінальний сувенір від народних майстрів. 

Нагадаємо, відкриття Всеукраїнського Фестивалю Св. Миколая відбудеться 19 грудня. Оргкомітет запрошує усіх охочих взяти участь у конкурсах, аби продемонструвати свої унікальні творчі здібності та представити своє село, місто, район чи область. Приєднуйтесь!

Усі матеріали розділу «Новини проектів»