Мова сайту:

Іван Малкович став ідейним натхненником образу Св. Миколая

4 листопада 2014

Іван Малкович - відомий український поет та видавець долучився до організації Всеукраїнського Фестивалю Св. Миколая. Завдяки пану Івану та визначному майстру сучасної української книжкової графіки Кость Лавру світ побачив прекрасний образ Святого Миколая у книгах, що вийшли друком у видавництві «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА».

За даною ілюстрацією буде створений арт-об'єкт на території Софійської площі. 

Крім того, Іван Малкович допомагає оргкомітету Фестивалю створити оригінальний та автентичний дизайн Резиденції Св. Миколая, відкриття якої планують зробити 19 грудня за участі Св. Миколая та Першої леді України, Марини Порошенко. 

Іван Малкович підтримує та розвиває українську культуру, збагачуючи її якісною дитячою літературою, поширюючи народні традиції та звичаї, зокрема він дбатиме за створення правильного та позитивного образу Святого Миколая у свідомості української малечі та дорослих. 
 

ІВАН МАЛКОВИЧ
український поет і видавець, власник і директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА»

Мистецький проект Folk Ukraine щиро вдячний Івану Малковичу за оперативний відгук на пропозицію співпраці, а також за цікаві ідеї, які реалізовуватимемо протягом Фестивалю Св. Миколая. 

Нагадаємо, Всеукраїнський Фестиваль Св. Миколая спрямований на створення міцних дружніх зв'язків між різними регіонами України та підтримку молодих талантів нашої землі.
Усі матеріали розділу «Новини проектів»