Мова сайту:

Історія талановитого хлопчика і Folk Ukraine

22 жовтня 2014
Кожного дня на пошту мистецького проекту Folk Ukraine приходить багато листів з пропозиціями допомоги та співпраці, але жоден лист не викликав стільки позитивних емоцій у членів оргкомітету, як лист маленького талановитого хлопчика з Києва, Сергія Кравченка. 

Сергій – активний учасник проектів Folk Ukraine і кожного разу тішить нас своїми досягненнями. Він, мабуть, не пропустив жодної нагоди стати частинкою культурного океану, який об’єднує Україну. Хлопчик веде рухливий спосіб життя і при цьому встигає присвятити свій час на підтримку та розвиток традицій та звичаїв нашого народу.

Оргкомітет вирішив опублікувати лист і фото Сергія Кравченка, аби він надихнув Вас приєднуватись до наших проектів, які спрямовані на збагачення культурного простору України.

«Добрый день уважаемый ФолкЮкрейн!
За меня это письмо пишет моя мама, потому что я пока еще не умею писать через Интернет, но люблю рисовать, лепить, мастерить...
Я второй год принимаю участие во всех ваших проектах: на Фестиваль Св. Миколая в прошлом году я рисовал Елочку (Талан-Арт) и участвовал в Конкурсе Эко-Игрушка, в этом году я участвовал в Фестивале Писанки - и даже увидел свою Писанку среди многих других на выставке в Софии Киевской!!! А еще я нарисовал много рисунков для проекта Талант-Арт: и даже был финалистом и занял 2 место!!!!!
Вот мои данные и работы на сайте Талант-Арт 
Еще в сентябре я очень хотел попасть на уроки доброты..... но туда брали только старших :(
Теперь мечтаю попасть на открытие резиденции Св. Миколая, на его Фестиваль...
Я даже приготовил Св. Миколаю ПОДАРОЧЕК, ему ведь тоже хочется подарков, хоть он и Святой:) Только Вы ему об этом не говорите, пусть это будет для него СЮРПРИЗОМ :)

И еще в этом письме я хочу поделиться с Вами моими любимыми ФОТО с мероприятий ФолкЮкрейн (во вложенных файлах).
Очень жду приглашения и встречи с вами, Св. Миколаем, и другими детками!!!

С уважением,
Сергей Кравченко, 
г. Киев».




Мистецький проект Folk Ukraine щиро вдячний юному Сергійку Кравченку і сподівається, що наша плідна співпраця продовжиться та принесе тобі позитивний настрій й море задоволення. Долучайтесь і Ви!

Усі матеріали розділу «Новини проектів»