Мова сайту:

ЗАПРОШУЄМО НА БАРАБАННІ ВЕЧОРИ НА СОФІЙСЬКІЙ ПЛОЩІ!

26 грудня 2014

Новорічна музична вистава «Барабанні вечори поблизу Диканьки» на сцені Головної ялинки Києва. 

У передноворічні дні завжди хочеться вірити в чудо. Хочеться загадати найзаповітніше бажання, хочеться повірити в мир, добро і любов. І ми допоможемо вам в цьому! 

27 грудня о 18.00 на сцені головної ялинки Києва буде представлене унікальне дійство – справжній барабанний мюзикл – театрально-музична вистава «Барабанні вечори поблизу Диканьки». Море позитиву, світлих моментів та шаленого ритму. Все гармонійно переплететься з мотивами відомого Гоголівського твору, з його колоритом та традиційністю.

Тут можна буде не лише почути запальні африканські ритми та помилуватись мрійливими близько-східними мелодіями, а й також потанцювати під знайомі композиції відомих етно-гуртів, побачити незабутнє барабанно-вогняне шоу, і звичайно, поспівати колядок, так – під ті ж барабани.

А ще, під живі ритми ми перенесемось до околиць Диканьки, де прогуляємось її вулицями разом з паном Чубом, завітачеревичками. І все в українському доброму гуморі, зі щирою душею і світлою енергією барабанів.

Давайте повіримо в казку разом! Приходьте на Софійську площу, до головної ялинки Києва загадати свою найзаповітнішу мрію! Адже під барабанний звук мрії обов’язково здійсняться! ;)

Усі матеріали розділу «Новини проектів»