Мова сайту:
Дзвоніть нам за цими телефонами, або скористайтеся зворотнім зв’язком:
( вул.Грушевського, 28/2, н/п 43, м.Київ 01021

Урок добра для школярів Києва

1 вересня 2014

З метою виховання дітей, спонукання їх до добрих справ та налагодження дружніх зв'язків між школярами України,  Folk Ukraine ініціює проведення Уроку Добра для школярів початкових класів Києва. 

Починаючи з 2-го вересня діти будуть запрошені до Національного заповіднику «Софія Київська», де вони познайомляться з Миколаєм Чудотворцем, який і проведе для діток перший у навчальному році Урок добра.  

Разом з помічниками Св. Миколая, школярі відправлятимуть у небо на жовто-блакитних кульках листи зі своїми мріями, створюватимуть іграшки, які разом з побажаннями відправлять до шкіл-побратимів у інші регіони країни. Перші мости дружби між школярами Ураїни будуть побудовані від Києва до Вінниці та Черкас!  


За виконану добру справу учасники отримають «добрик» - особливу нагороду від Святого Миколая, яку потім зможуть обміняти на запрошення на святкове відкриття ялинки Святого. 

До організації проведення Уроку доброти долучилися Департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу КМР та Національний заповідник Софія Київська.

Усі матеріали розділу «Новини проектів»