Мова сайту:

Долучаймося до Великої новорічної ярмарки від Folk Ukraine

22 вересня 2014


Мистецький проект Folk Ukraine запрошує усіх охочих долучитися до організації Великого новорічного ярмарку, який відбудеться на Софійській площі з 16 грудня до 19 січня. 

Щоб наш ярмарок був таким же цікавим для відвідувачів, як найкращі різдвяні ярмарки у Європі, слід докласти чимало зусиль, тому оргкомітет просить приєднатись народних майстрів, виробників дитячих іграшок, реалізаторів фуд-кортів з найсмачнішими наїдками та гарячими безалкогольними напоями.

Детальну інформацію можете дізнатись на нашому сайті або за телефоном – (. Свою заявку на участь  в організації Великої новорічної ярмарки-2014 зможете надсилати на електронну адресу мистецького проекту Folk Ukraine –  з поміткою «Участь у новорічній ярмарці». Обов'язково у листі на участь в новорічному ярмарку вказуйте свою електронну адресу, щоб отримати детальну інформацію.

Нагадаємо, цього року мистецький проект Folk Ukraine та етнічний фестиваль «Країна мрій» організовують святкування Нового року на Софії, який інтегруватиме декілька заходів для киян та гостей столиці.

Усі матеріали розділу «Новини проектів»