Мова сайту:

На Трійцю у козацькій столиці влаштують наймасштабніше дійство літа!

15 червня 2016
Зіркові виконавці всеукраїнського та міжнародного рівня, екскурсії, майстер-класи, карколомні атракції, флешмоби, фестиваль вуличної їжі… І все це – під відкритим небом! 

Родзинкою першого дня фестивалю – 18 червня, стане виступ української оперної діви Олени Гребенюк та симфонічного оркестру. А для того щоб почути неймовірний спів зіркової гості із Сербії – кращої православної співачки світу – Дивни Любоєвич, до Чигирина з’їдуться гості з усієї країни! Ще одним незабутнім дійством, що об’єднає всіх учасників свята, стане плетіння вінків та масовий танець з цими прекрасними традиційними українськими атрибутами з різнотрав’я.

А от другий день фесту запам’ятається конкурсом на краще виконання духовної пісні. Переможця чекає приз у 50 тисяч гривень. А зірками вечора стануть українські співачки Тоня Матвієнко, Анжеліка Рудницька та драйвовий черкаський гурт Спів Братів.


Не менш цікавою програмою вражатиме і третій день фестивалю. Зокрема, гості матимуть нагоду побачити і почути запальний грузинський колектив КАІА.

Дуду Дудунія, керівник колективу КАІА:
– Для нас велика честь – виступати у Чигирині. Ми розуміємо як нині важко доводиться українцям, адже й самі пройшли цей шлях. І сьогодні, як ніколи важливо бути об’єднаними та мислити оптимістично! Саме тому пропозицію виступити на VIRA FEST ми сприймаємо як можливість подарувати українцям яскраві враження та емоції і висловити підтримку від всіх грузинів.


Третій день фестивалю завершиться масовим виконанням духовного Гімну України. Таким чином – переконані організатори, дійству вдасться об’єднати українців навколо істинних цінностей та налаштувати на позитивний лад.   

Олександра Попова-Капінус, директор Міжнародного фестивалю 
VIRA FEST:
 – Ми запрошуємо всіх українців приїжджати і отримати незабутні враження. Для всіх, хто звик відпочивати активно, діятиме кемпінгове містечко, де за символічну плату можна буде орендувати намет. Також облаштовано майданчик, де можна буде розмістити власні намети.


Деталі: на сторінках заходу у Фейсбук, Вконтакті або за тел.

Промо-відео фестивалю:
 
Усі матеріали розділу «Новини проектів»