Мова сайту:

Коли Folk Ukraine надихає…

31 жовтня 2014
Нещодавно ми писали про талановитого хлопчика з м. Києва, Сергія Кравченка, який бере активну участь в усіх проектах Folk Ukraine. Оргкомітет був приємно здивований відкритістю та щирістю маленького хлопчика, який написав лист на електронну адресу.

Незважаючи на свій дитячий вік, Сергійко намагається вести рухливий спосіб життя та жодної хвилинки не сидить на місці. Він прагне розвиватись, як особистість, а тому є учасником та призером численних наших проектів, які мають на меті об’єднати Україну, підтримувати та розвивати її культуру й традиції. Сергій Кравченко надіслав ще один лист, в якому написав вірш-подяку за роботу проекту Folk Ukraine, який допомагає розвивати свої творчі здібності талановитим діткам і за сльози радості на очах бабусь, дідусів та прабабусь, які побачили публікацію про свого внучка на нашому сайті.

Оргкомітет вирішив опублікувати вірш-подяку від Сергійка і надіємось, що він також надихне Вас приєднатися до нашої команди, аби відроджувати етнокультуру нашої країни.

Знаю я чудовий гай,
Мальовничий, щирий край:
Там веселі, творчі друзі,
Там натхнення міцні вузи.

Там малюють і співають,
Писанкарством всіх вражають,
Печуть Паски, кулічі...
Скрізь, повсюди Писанки!

Там весілля гучно грають,
Молодят, гостей вітають.
Гільце з квітів викладають,
В вишиванках всі гуляють.

А в зимовий сніжний час
Миколай вітає нас!
Дітлахів він полюбляє,
Добрі справи відмічає:
За старання цілий рік - 
Подарунки приберіг!

І з Карпат ялинку брали-
Всім народом прикрашали.
В Новорічну світлу мить
Вона мрії всіх здійснить!

Запитаєш: «Де цей край?
Де казковий творчий рай?»
Моя відповідь проста:
«В FolkUkraine! 
                 Разом, гайда!»

Оргкомітет мистецького проекту Folk Ukraine щиро вдячний юному таланту, Сергію Кравченко, за натхнення та такі теплі слова. Тепер ми розуміємо, якою важливою є робота нашого проекту для дітей та дорослих. Надіємось, що Сергійко ще не раз порадує нас своїми творчими досягненнями. Позитиву та натхнення тобі!

Приєднуйтесь, аби духовно збагатити свою країну!

Усі матеріали розділу «Новини проектів»