Мова сайту:

Резиденція Святого Миколая

16 жовтня 2014

19 грудня 2014 відбудеться офіційне відкриття Всеукраїнської Резиденції Святого Миколая. 

Резиденція працюватиме цілий рік і складатиметься з кімнат, які виконуватимуть своє функціональне призначення. Наприклад, власне кімната Св. Миколая, де будуть організовані майстер-класи, «Уроки добра»  й інші виховні заходи для дітей. 

Для експонування творчих досягнень як дітей, так відомих людей нашої країни будуть виділені окремі приміщення – музеї для новорічних листівок та іграшок, писанок, солом’яних іграшок, гончарних виробів, ляльок-мотанок, кращих робіт «Талант. Арту» та ін. Усі, хто бажає ознайомитися з роботами, що будуть виставлені у музеях Резиденції, зможуть долучитися до екскурсій, які проводитимуть цілорічно. 

Крім того, у Резиденції буде окрема кімната, де Святий прийматиме усіх охочих діток та спілкуватиметься з ними, проводитиме разом з відомими людьми та народними майстрами «Уроки добра» та майстер-класи. 


Перший "Урок добра" у Резиденції  Св. Миколая проведе Перша леді України Марина Порошенко. Учасниками уроку стануть талановиті школярі зі всієї України (кожну область представлятиме учень чи учениця, який/яка брав/-ла участь у проектах Folk Ukraine). Основне завдання уроку – спонукати наймолодших творити добро! Наступний "Урок добра" для дітей київських шкіл проведе Наталія Кличко.

Нагадаємо, Folk Ukraine організовує Всеукраїнський Фестиваль Св. Миколая, який проходитиме на території Національного заповідника «Софія Київська» та Софійській площі. Приєднуйтесь та не зволікайте взяти участь у конкурсах!



Усі матеріали розділу «Новини проектів»