Мова сайту:

«Folk Ukraine» завершив прийом конкурсних робіт від архітекторів та дизайнерів

21 серпня 2015


20 вересня організаційний комітет «Folk Ukraine» завершив прийом конкурсних робіт від архітекторів і дизайнерів, які взяли участь у розробці проекту «Новорічного ярмарку на Софії - 2016».

Відзначимо, що подібний конкурс проводиться вперше, а основна його мета - це залучити громадськість до розробки концепції святкування Нового року на Софійській та Михайлівській площах, а також на території Володимирського проїзду.

Київські архітектори досить активно підтримали ідею запропонованого конкурсу. Уже в перший тиждень після оголошення про старт проекту, на електронну адресу організаційного комітету надійшло понад 20 заявок від бажаючих зробити свій внесок у формування архітектурної та стилістичної концепції головної новорічної ярмарки столиці.

Після розгляду всіх конкурсних робіт, оргкомітет проекту «Folk Ukraine» оголосить переможця, нагородження якого відбудеться до 1-го вересня 2015 року. Фінальний проект «Новорічного ярмарку на Софії-2016» буде представлений організаторами в жовтні, під час офіційної прес-конференції.

Наразі, пропонуємо Вашій увазі деякі ідеї оформлення новорічної ярмарки, що розроблені учасниками архітектурного конкурсу.




Софійська площа від DN ArchiStudio




Оформлення Головної ялинки країни в кольорах прапору України від Ольги Біндасової



Дитяче містечко на Михайлівській площі від В. Пасько



Оглядовий майданчик на Софійській площі від компанії Logwood 



Декорування Новорічної ялинки від Максима Горлача



Усі матеріали розділу «Новини проектів»