Мова сайту:

Фестиваль писанок 2016

20 сiчня 2016

Щорічно в тисячах храмів по всьому світу лунає дзвін, сповіщаючи про те, що наступила Пасха (Великдень). 

У цьому 2016 році святкування Воскресіння Христового припадає на 1-е травня. І ми вирішили заздалегідь до нього підготуватися.

Отже за 7 днів до святкування у самому центрі Києва ви матимете змогу побачити надзвичайний перформанс європейського рівня  -"Авторська Писанка". 

374 Пасхальних яйця у півтора метри в висоту будуть розписані руками надзвичайно талановитих майстрів художників з усієї України. І усі вони зустрінуться для того, щоб представити свої роботи над якими працюватимуть протягом одного місяця.
 
Також вас очікують конкурси «Традиційної писанки» та «Сучасної писанки», конкурс на «Смачну Паску» та багато чого надзвичайного. Отже слідкуйте за новинами на нашому сайті та на сторінці у Facebook.

Також, якщо ви бажаєте прийняти участь у наших конкурсах та стати частиною масштабного перформансу «Авторська Писанка», ми будемо дуже вдячні, адже ми шукаємо талановитих особистостей для художньої виставки в рамках проекту Пасхи 2016 від Folk Ukraine для підтримки міжнародних відносин. Це перший крок для популяризації нашої країни у цілому світі.

За більш детальною інформацією стосовно партнерства та співробітництва звертайтеся за номером телефону: 
+38-050-910-64-12 – Анастасія, організатор проекту

Усі матеріали розділу «Новини проектів»