Мова сайту:

Чим буде дивувати VII Всеукраїнський фестиваль писанок 2017

14 червня 2016
Фестиваль писанок є традиційним святом для містян та гостей столиці вже впродовж шести років.  Кожен рік ми, як організатори фестивалю, намагаємося дивувати наших відвідувачів чимось новим. 2017 рік не буде виключенням. 

У 2016 році родзинкою фестивалю став Арт-перфоманс «374 Художники», який зібрав учасників з усіх куточків України. Наступний рік Арт-перфоманс змінить свою назву на «585 Художників» та надасть можливість проявити себе митцям у трьох напрямках: авторська мега-мальованка, традиційна мега-мальованка та дитяча мега-мальованка. Разом зі збільшенням кількості робіт збільшиться і кількість майданчиків перфомансу. 

Роботи розподіляться наступним чином:
Софійська площа: Арт-перфоманс «374 Художники», а якому будуть представлені тільки авторські роботи.
Михайлівська площа: Арт-перфоманс «100 Писанкарів», в якому будуть представлені тільки традиційні розписи та Арт-перфоманс «Діти», який включатиме в собі 100 робіт виконаних діточками.


Також, змін зазнає і сам розмір заготовки. Попередня висота заготовки становила 60 см, зараз заготовка яйця буде відповідати стандартам всесвітньовизнаними, але не писанок,а жіночої краси. 90-60-90- з яких 90 см висота, 60 см ширина. 
Восени, усі бажаючі долучитися до заходу, отримають заготовки яйця зі склопластику та акрилові фарби, а сам фестиваль розпочнеться трішки раньше попереднього. З 8-23 квітня почне свою роботу великоднє містечко та  VII Всеукраїнський фестиваль писанок 2017.


Традиційно, автори найоригінальніших писанок отримають почесні дипломи.

Подати заяву на участь можна за посиланнями:

Усі матеріали розділу «Новини проектів»