Мова сайту:

Зустрінемо Новий рік разом!

7 грудня 2014

Друзі! Не пропустіть чудової нагоди долучитися до новорічного свята, що відбудеться на Софійській площі у Києві.

Цього року Новий рік ми називаємо справжнім Українським святом! Масштабні святкування відбудуться у 2 локаціях, одна з яких – Софійська площа, інша – територія Національного заповідника «Софія Київська». 

На Софійській площі відбудеться власне і відзначення Нового року, а також Новорічний ярмарок з сувенірною продукцією та смаколиками, що стартує з 16 грудня 2014 р. 

Новий рік святкуватимемо, як зазвичай 31 грудня починаючи з 20.00 год.  

Наша ялинка цього року буде справжньою, живою, з карпатських лісів, прикрашена білими голубами, як символ миру та благословення. Крім того, ялинку прикрашатимуть іграшки з українською символікою! До ялинки можна підніматися східцями, а спускатися ковзанкою. 


У святковій програмі передбачається виступ естрадно-симфонічний оркестру «Київ Класик», головний диригент – Герман Макаренко. А о 00.05 год. вперше буде виконана пісня, присвячена Новому року, яка перемогла у конкурсі, проведеному організаторами заходу. 

До речі, цього року ми започатковуємо прекрасну традицію.  Кожен рік будемо зустрічати з новою новорічною піснею, слова і музику до якої, на конкурсній основі, можуть подати усі бажаючі. 

В Новорічну ніч ми транслюватимемо вітання зі святом, тому, якщо маєте що побажати країні та українцям – поспішайте!Запишіть відео та надішліть його до оргкомітету Folk Ukrainе.   
Окрім головної ялинки, на Софійській площі буде ще близько 100 ялинок висотою до 3 метрів. 

Як бачимо, програма відзначення Нового 2015 року надзвичайно насичена, адже ми впевнені, що 2015 – це початок нових звершень та здійснення найзаповітніших мрій українців.

Приєднуйтеся до святкування!
Зустрінемо Український Новий рік разом!
Усі матеріали розділу «Новини проектів»