Мова сайту:

Візуалізація дизайну Резиденції Св. Миколая

30 жовтня 2014
Оргкомітет Фестивалю Св. Миколая отримав остаточний дизайн інтер’єру для Резиденції, яка знаходитиметься на території Національного заповідника «Софія Київська». 

Зазначимо, дизайн інтер’єру Резиденції Святого Миколая розробили VAVILON STUDIO та студія «Душевний декор від Олени Добруцької». Кімната Св. Миколая виконана у стриманій новорічній  тематичній у поєднанні з спокійною різнобарвною гамою: дизайнери використали золотистий, білий та блакитний кольори. Це спеціальна кімната, де Святий Миколай буде перечитувати листи від малечі й міркуватиме над втіленням їхніх заповітних мрій та бажань.

Крім того, у Резиденції буде окрема кімната, де Святий прийматиме усіх охочих діток та спілкуватиметься з ними, проводитиме разом з відомими людьми та народними майстрами «Уроки добра» та майстер-класи. Також у Резиденції будуть окремі кімнати-музеї для експонування творчих досягнень українців та гостей нашої країни. 



Нагадаємо, відкриття Резиденції Св. Миколая відбудеться 19 грудня за участю Святого та Першої леді України, Марини Порошенко, а після вона проведе «Урок добра» для дітей зі всієї України.







Усі матеріали розділу «Новини проектів»