Мова сайту:

Разом ми зробимо чудове Новорічне свято

17 листопада 2014

Оргкомітет Фестивалю Святого Миколая 2014 та Новорічних Свят, що пройдуть з 19 грудня по 19 січня на Софійській площі та території Національного Заповідника Софія Київська запрошує до співпраці меценатів, благодійників та партнерів.
Разом ми зробимо чудове Новорічне свято для дітей та дорослих! 

У такі важкі часи нам усім, як ніколи, потрібно тепло у серці, надія у душі та Новорічна казка наповнена сподіваннями добра й миру.

Нагадаємо, що цього року Головна Ялинка Країни переїздить з Майдану Незалежності на Софійську площу. Окрім, живої зеленої красуні тут буде збудовано сцену, з якої лунатимуть виключно україномовні пісні.
За давньою народною традицією дітлахів зустрічатиме Святий Миколай у своїй Резиденції. А саму Софійську площу займуть різдвяні будиночки, що складуть справжній Різдвяний ярмарок за європейським зразком. 

Також запрошуємо представників компаній та торговельних марок, котрі бажаюсь узяти участь у Різдвяному ярмарку або феєрично представити свій бренд. 

Для вас не тільки прекрасні локації, але й електронні монітори, море публіки, увага преси та прямі ефіри на телебаченні. 

Усі матеріали розділу «Новини проектів»