Мова сайту:

"Новий рік на Софії" - підводимо підсумки!

15 сiчня 2015
Ось і завершуються новорічно-різдвяні свята, а заодно й з ними добігає до свого кінця і унікальний фестиваль «Новий рік на Софії».

Офіційне закриття свята відбудеться 17 січня о 18:00 за участю Національної оперети України, та вже традиційно, виконавців української пісні.

Під час новорічного заходу на території Софії Київської запрацювала Всеукраїнська резиденція Святого Миколая, відбувся Всеукраїнський конкурс новорічної іграшки, де було представлено близько 10 тисяч дитячих робіт, а також пройшли конкурси "Ялинка для Святого Миколая" та "Пряниковий будиночок".

На Софійській площі було зведено різдвяне містечко із  67 будиночків, виконаних в європейському стилі, святкова сцена, Головна новорічна ялинка, «Київська карусель» і зона дитячих розваг. Впродовж усіх свят господарем новорічних заходів був Святий Миколай.  Над будівництвом містечка щоденно працювало близько 90 працівників.

Новорічно-різдвяний ярмарок за весь період свого функціювання гостинно прийняв понад 1 мільйон киян та гостей столиці. До святкового містечка приєдналось понад  26 ресторанів та близько 30 майстрів народної творчості з унікальними  виробами з усіх куточків України.

Протягом усіх святкувань на Головній новорічній сцені прозвучало 14 неповторних концертів, до яких долучилась понад 1 000 українських виконавців із усієї України, 15 із яких - заслужені артисти України.

Ось так тепло, затишно та зі споконвічними народними традиціями провели українці новорічно-різдвяні свята.

До зустрічі, друзі! 
Стартуємо у наступному Новому - 2016 році!

P. S. Folk Ukraine продовжуватиме надалі наполегливо працювати і докладати максимум зусиль,  для того, щоб бути ще кращими!
Усі матеріали розділу «Новини проектів»