Мова сайту:

НОВИЙ РІК МІЖ ДВОМА ДЗВІНИЦЯМИ

7 жовтня 2015

Протягом місяця, з 19 грудня по 16 січня, на гостей новорічних та різдвяних святкувань чекатимуть креативні, тематичні локації, цікаві фотозони, арт-об'єкти та затишні місця для відпочинку. 

Як і минулого року, організатори заходу - команда Folk Ukraine, розробила масштабний проект, за яким центр столиці більше ніж на місяць перетвориться на зимову казку в найкращих європейських традиціях. 

Окрім Софійської площі територія святкування збільшиться ще на дві додаткові локації – Володимирський проїзд та Михайлівську площу.  


Старт усім заходам задасть головний господар новорічного містечка Святий Миколая, який 19 грудня, разом з почесними гостями свята урочисто відкриє Головну ялинку країни.  До речі, ялинка, як і у 2014 році, буде справжньою, однак поб’є рекорд минулорічної і сягатиме заввишки до 26 метрів. Прикрашатимуть карпатську красуню  яблуками, цукерками, льодяниками та пряниками. 

Для любителів селфі організатори облаштують просторий оглядовий майданчик у вигляді великого пряникового будиночку навколо пам’ятника Б. Хмельницького, який вміщатиме також дитячі гірки. 




Впродовж свята розважатимуть та звеселятимуть відвідувачів естрадно-симфонічний оркестр та українські артисти. Відкриватиме святкову програму мюзикл про Святого Миколая. Впродовж усіх святкувань на гостей свята чекає понад 16 концертів. 

Михайлівську площу планують перетворити у велику дитячу зону з атракціонами.  Крім всіляких каруселей, тут буде величезний каток і навіть 15-метрове оглядове колесо! Та все ж головним об’єктом на Михайлівській площі буде Резиденція Святого Миколая.


Володимирський проїзд, який на період свят перейменують у Різдвяний, з'єднуватиме Софійську площу та Михайлівську площу величезним гастрономічним сектором. 


Усіх таємниць святкування організатори не відкривають. Але запевняють, святе, казкове і навіть містичне сховалося тут, «Між дзвіницями” стародавнього Києва. 

Дві дзвіниці – Софіївська та Михайлівська символізують духовність і відродження України. А отже, на думку сучасних енергетиків, Софія Київська та Михайлівський Золотоверхий немовби дзеркально відображають один одного, створюють безкінечний енергетичний потік, благодатну силу якого, безсумнівно, відчують усі, хто відвідає  Новий рік між двома дзвіницями!
 

Усі матеріали розділу «Новини проектів»