Мова сайту:

Хочеш вийти заміж - вишивай! Хочеш розбагатіти - вишивай! Хочеш покращити здоров'я - вишивай!

25 травня 2016

 Не дарма іноді жартують: що вишиваючи, жінка нагадує чаклунку. Чому б і ні? Адже в узорах можна заговорити собі зустріч з коханим, успіх у бізнесі та навіть покращення здоров'я.

Виявляється з вишивкою пов'язані не лише давні обряди й символи, а й сучасні прикмети. Це потужний інструмент мрій. Магія хрестиків - у силі думок та вірі, яку вишивальник вкладає у роботу.

Наші предки вірили, що для зустрічі з коханим, до прикладу, молодим дівчатам потрібно вишивати "Поцілунок" Верваковського. Щоб зміцнити сім'ю - радять зобразити пару тварин, або пару птахів. Зокрема лелека - символ ролючості, а пара вовків - символ подружньої вірності. Вишиваючи закоханих чоловіка та жінку, що також добре для усіх затятих романтиків, пам'ятайте: герої полотна неодмінно повинні висловлювати любовні почуття один до одного: триматись за руки, обніматися, цілуватися.



Щоб якомога швидше вийти заміж - вишивають золоті обручки на червоному полотні. Для дівчат, що мріюють про весілля - радимо візерунок єдинорога. Ні в якому разі не можна вишивати самотніх дам, якими б красивими ті не були. Якщо все ж важко стриматись, то обов'язково довишийте їй пару чоловіка з тієї ж серії. Вишивка із зображення айви - сприяє щасливому заміжжю і народженню дітей. Метелик - принесе своїм власникам любов, щастя і радість. Якщо буде зображено два метелики - то це оберіг сімейного щастя. Ворона - символ надійності, вірності і шлюбного союзу. Голуб, або голубка - ніжність та чистота. Два голуба на полотні - зміцнять дружбу та відносини з коханою людиною. Так само як і зображення лебедів. Гуси у візерунках означають вірність. А вишивка з ангелами - сприяє вагітності та народженню дитини, як і гранат.



Символом здоров'я - завжди були фрукти. Особливо персик. Іноді, для покращення самопочуття використовували зображення пари журавлів біля соснового дерева. Для довголіття прийнято вишивати дерева, водоспади, або бамбук, який також є талісманом здоров'я і провідником позитивної енергії.



Покращити становище в бізнесі допоможуть зображення жаб, з монетою у роті, кораблів у відкритому морі, золоті рибки і взагалі будь-які рибки, підкова, грошове дерево. Вишивка з зображенням коня який рветься вгору - сприяє позитивним змінам і гарному настрою. А якщо на спині коня буде ще й мішок з монетами - то цей талісман принесе багатство і славу. Вишивати варто й вазу з квітами - для покращення матеріального становища, а ше - кошик наповнений фруктами, жирафів - для початку власного бізнесу, і дракона - що є найпотужнішим талісманом на удачу. Не варто забувати й про те, що полотно з автомобілем допоможе вам заволодіти автівкою.



Для розширення житлової площі - вишивайте будинки. Великі, малі, дачні - не важливо. Головне щоб виглядало затишно. А щоб захистити будинок від напастей і бід - нарукодільте картину з віялом. Лев - захистить будинок від негативної енергії. Півень ж - талісман, що захищає від пожеш.

Дотримуюючись зазначених у статті рекомендацій, ви не лише прикрасите кімнату прекрасними полотнами, а й забезпечите собі сильний оберіг.

Вишивайте! Адже вишивка це так гарно.
Усі матеріали розділу «Новини проектів»