Мова сайту:

День Києва на Софії

15 травня 2015

Дата проведення: 26 травня-1 червня
Місце проведення: Софійська площа
Тема заходу: Подаруй Києву вальс

З 29 травня по1 червня 2015 року, в рамках заходу «День Києва на Софії», Folk Ukraine запрошує на святкування Дня народження міста.

ДЕНЬ КИЄВА НА СОФІЇ 
свято танцю, музики та квітів


Вперше, в центрі столиці, протягом 3-х днів відбудеться Всеукраїнський фестиваль бального танцю «Подаруй Києву вальс» у трьох вікових категоріях: «Діти», «Молодь» та «Дорослі». Учасниками фестивалю є  ансамблі, клуби, школи бального та спортивного танцю, які займаються розвитком та популяризацією даного виду мистецтва.

Окрім Фестивалю, Folk Ukraine підготував не менш цікаву програму святкування. 


29 ТРАВНЯ - масовий танцювальний флешмоб з кольоровими парасольками, подарунок столиці - 3-х метровий арт-об’єкт з живих квітів, що зображуватиме каштан - зелений символ міста, виступ Київського муніципального духового оркестру та хору «Благовість», вечірній кінопоказ;

30 ТРАВНЯ - разом встановимо рекорд зі спільного виконання гімну столиці "Як тебе не любити, Києве мій", виступ естрадно-симфонічного оркестру "Київ Класик", вітання від Адміністрації міста, світлове шоу від «Київстар»;

31 ТРАВНЯ - танцювальна програма «Вальс квітів» та виступ академічного оркестру «РадіоБенд Олександра Фокіна»»;

1 ЧЕРВНЯ – Гала-концерт Міжнародного фестивалю дитячо-юнацької творчості "Сонячний каштанчик", Фінал "Музичної Академії Євробачення". 

Також, впродовж святкування, на киян та гостей міста  щодня чекають танцювальні флешмоби "Вальс парасольок", виступи музичних колективів, танцювальні майстер-класи та вільна сцена для для бажаючих танцювати. 

Також, впродовж святкування, на киян та гостей міста кожен день чекають виступи музичних колективів, танцювальні майстер-класи та вечірні кінопокази.

Відсвяткуємо День народження столиці разом! 


Усі матеріали розділу «Новини проектів»