Мова сайту:
Дзвоніть нам за цими телефонами, або скористайтеся зворотнім зв’язком:
( вул.Грушевського, 28/2, н/п 43, м.Київ 01021

Зустрінемо весну разом!

14 лютого 2014

Друзі, незабаром прийде довгоочікувана весна! 

До відкриття Всеукраїнського Фестивалю писанок залишилося менше ніж 2 місяці! А тому команда Folk Ukraine вже розпочала активну підготовку!

Минулого року до проекту долучилося понад 50 міст. Свято української писанки згуртувало тисячі учасників!  Завдяки спільним зусиллям у 2013 році ми встановили новий рекорд та представили 58-тисячну колекцію писанок та крашанок зі всієї України.  

Цього року Фестиваль Писанок проходитиме у Національному заповіднику «Софія Київська» (Київ).  Ми щиро віримо, що духовність собору та писанка, як феномен української культури, духовності та традицій наших земляків, об’єднають навколо себе ще більше учасників. Адже любов до писанкарства стрімко зростає з кожним роком, а це значить, що традиції та культура нашого народу – вічні!

Ми прагнемо зробити наше свято ще якіснішим та захоплюючим і поступово працюємо над реалізацією наших ідей! Дещо вже вдалося втілити в  життя!  Та ми тільки на початку нашої роботи!


Всеукраїнський Фестиваль Писанки стартує 17 квітня!


Ми запрошуємо до участі усіх, хто любить та шанує українські традиції!

Приєднуйтеся до команди Folk Ukraine! Презентуйте колекцію писанок свого регіону на Всеукраїнському фестивалі культури та традицій!

Чекатимемо на ваші роботи та пропозиції! Умови участі на сайті проекту!

Дякуємо, що ви з нами!

З любов’ю, оргкомітет Folk Ukraine!

Усі матеріали розділу «Новини проектів»